Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Freek Vonk Show 2024


Rotterdam Ahoy

Welcome to the world of Freeks latest show Freek Vonk Live - Animals in the Dark In the adventurous and educational family show Freek Vonk takes you on. Welkom in de wereld van Freek Vonk Live Dieren in het Donker In de avontuurlijke en educatieve familievoorstelling neemt Freek Vonk. Op 2 Mei 2024 komt Freek Vonk Live naar Rotterdam Ahoy in RTM Stage Koop nu je tickets via onze website. Dutch television presenter and biologist Freek Vonk is part of an international team of scientists who have discovered a new sort of anaconda. In de meivakantie zal Freek voor het eerst te zien zijn in Rotterdam Ahoy..


Tijdens zijn reis door Costa Rica pikt Freek Vonk drie larven van de mensenhorzel op in zijn more. 20 jun 2023 om 1055 Update De larve die bijna drie maanden in het been van Freek. Hoe het vaderschap uitpakt voor Freek zie je allemaal in expliciete beelden die zondagavond om 1745 op. Freek heeft alle beelden van zijn larven gebundeld tot een korte documentaire. 02122023 1217 UUR Ellen Hensbergen Freek Vonk heeft een minidocumentaire gemaakt over de..


Presentator en bioloog Freek Vonk 38 heeft een nieuwe liefde Op social media deelt de dierenkenner. Een paar weken geleden liet Freek Vonk aan heel Nederland weten dat hij verliefd is. Onlangs maakte Freek Vonk bekend dat er een nieuwe vrouw in zijn leven is. Freek Vonk 38 en zijn vriendin..


Bekijk het ongelofelijke moment waarop Freek Vonk bevalt van een larf die bijna drie maanden in zijn. Freek Vonk is dinsdagnacht bevallen van de larf die bijna drie maanden in zijn been heeft geleefd. De larve die bijna drie maanden in het been van Freek Vonk leefde is eruit gekropen. Krioelende larven in zijn been was geen nieuwe ervaring voor Vonk..



Freek Vonk

Komentar